Even voorstellen

Vanaf het moment dat ik mijn eerste wimperset zette, na professionele begeleiding van twee ruim ervaren wimperstylistes, heb ik plezier in wimperstyling. Nu ben ik er zelf een en ik heb er iedere keer plezier van hoe blij de dames zijn die bij mij komen. Daar doe je het voor. In de toekomst wil ik verder gaan uitbreiden in de beautybranche. Inmiddels heb ik diverse cursussen gevolgd in wenkbrauw, nagel en wimperstyling en ben ik getraind door internationale professionals in de wenkbrauw- en wimperindustrie. Daarnaast heb ik onlangs een opleiding gevolgd tot Allround Permanente Make- up Specialist. En heb o.a masterclasses gevolgd bij de getalenteerde Paula Klemmer van Beauty by Us in Appingendam  & de welbekende BROWDADDY. Ik zie jullie graag terug om je van een prachtige oogopslag of nagels te voorzien.

Liefs Linda

Adres: Elzenstraat 38, Velp
*U kunt Look at you het beste bereiken per Watsapp of telefonisch op het bovenstaande telefoonnummer. Spreekt u gerust de voicemail in bij geen gehoor met uw naam en de reden waarvoor u belt, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klachtregeling

De kwaliteit van onze producten en diensten vinden wij erg belangrijk. Wij zien u graag met een tevreden gevoel bij ons terugkomen.

U kunt uw klacht op verschillende manieren aan ons doorgeven:
Online: via het contactformulier op de website. Volg de aanwijzingen op het scherm en vul uw gegevens in.

Telefonisch: bel met ons op het telefoonnummer: +316 40767260

Schriftelijk: stuur een brief met de omschrijving van uw klacht naar
Look at you! Lashes and Beauty
Elzenstraat 38
6882 JW
Velp

Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen uw klacht af te handelen. Er zijn na het verstrijken van deze termijn twee mogelijkheden namelijk: u ontvangt per brief of mail een reactie met de afhandeling van uw klacht of u wordt, binnen de gestelde termijn, op de hoogte gesteld van het verloop van uw lopende klacht, tevens wordt in dit schrijven aangegeven op welk moment u de beslissing kunt verwachten.

Mocht u het niet eens zijn met de beslissing over uw klacht dan kunt u, binnen 14 dagen na de uitspraak, tegen deze beslissing in beroep gaan. Dit kan door onze onafhankelijke kachtenfunctionaris in te schakelen.

U kunt dan terecht bij;

De Geschillencommissie
Postbus 90600
2509 LP Den haag

Bezoekadres:
Bordewijklaan 46
2591 XR Den haag

T: 070 310 53 10
W: www.degeschillencommissiezorg.nl

Openingstijden

Ma– Gesloten
Di– 13.00-17.00/18.30-21.00
Wo 09.00-17.00
Do– 10.00-17.00  DOESBURG
Vr– 09.00-17.00
Za Gesloten
Zo & Feestdagen Gesloten